Uitstekende olijfolie kan je enkel verkrijgen door te letten op alle aspecten gaande van het verzorgen van de olijven en olijfbomen, tot de oogst, en de persing.  Zo is bijvoorbeeld de tijd die verloopt tussen de oogst en de persing belangrijk: hoe minder tijd er verloopt hoe groter de  kans op uitstekende olijfolie met een lage zuurtegraad. 

 

1. De koude persing

2. Kwaliteitskenmerken van olijfolie

3. Soorten olijven en kwaliteit

4. De smaak van de olijfolie

5. De prijs van olijfolie

6. De zwarte markt

 

 

 

 

Koop nu deze delicate 
olijfolie, gelauwerd met 2
gouden medailles

SHOP

De kwaliteit van de olijfolie

    Fairco

   

     Contact

   Service

     Algemene voorwaarden 

 

      Partners & Winkels

 

  Informatie

   Informatiepagina's

   BLOG

   Events - Sfeerbeelden

Verzending

DHL

     

  • Facebook - Grey Circle
  • Pinterest - Grey Circle
  • Instagram
  • YouTube - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle

Follow Us

Ecologie

Milieu

     

© 2014 FAIRCO bv - Hollestraat 14, B-3051 Sint-Joris-Weert - BE 0568.978.343 - WEB Design by Move-On design - moveondesignbe@gmail.com