1. Het medicijn van de Middelandse Zee

 

Het extract van de olijfbladeren is een natuurlijk alternatief voor antibiotica. De werkzame stoffen uit de bladeren stimuleren het immuunsysteem en bestrijden veel infectieziekten zonder alle bijwerkingen en risico's die meestal gepaard gaan met antibiotica.

 

Verschillende klinische studies hebben aangetoond dat het extract het best werkt bij de behandeling van chronische en acute infecties door bacteriën, virussen en schimmels. Enerzijds versterken de werkzame stoffen van het blad de functies van het immuunsysteem, anderzijds zijn die stoffen in staat virussen te doden. Een goed voorbeeld is het onderzoek van de Hongaar Robert Lyons, uitgevoerd bij 500 patiënten. Het betrof infectieziekten, ontstekingen en huidziekten, maar ook inwendige aandoeningen zoals maagzweren. Bij 367 patiënten leidde het gebruik van het extract tot volledige genezing. Bij 88 patiënten was sprake van een verbetering in het ziektebeeld en bij 40 patiënten van een versterking van het immuunsysteem. Bij 5 patiënten werd geen verandering waargenomen.

 

Daarnaast heeft extract van olijfbladeren een gunstig effect op mensen die last hebben van CVS (chronische vermoeidheidssyndroom), reumatische aandoeningen, hart- en vaatziekten en diabetes. De helende werking van de olijfboom is het geheim achter de blakende gezondheid van de inwoners van het Middelandse Zeegebied – iets waar ze zich al eeuwenlang bewust van zijn. In 350 voor Christus schreef Hippocrates het neer in zijn geschriften: 'Uw voedsel moet uw medicijn zijn"

 

    Fairco

   

     Contact

   Service

     Algemene voorwaarden 

 

      Partners & Winkels

 

  Informatie

   Informatiepagina's

   BLOG

   Events - Sfeerbeelden

Verzending

DHL

     

  • Facebook - Grey Circle
  • Pinterest - Grey Circle
  • Instagram
  • YouTube - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle

Follow Us

Ecologie

Milieu

     

© 2014 FAIRCO bv - Hollestraat 14, B-3051 Sint-Joris-Weert - BE 0568.978.343 - WEB Design by Move-On design - moveondesignbe@gmail.com