Tina Munkholm - Denemarken

   Hier vind je alle informatie over Tina Munkholm één van onze producenten van handgemaakte zeep en verzorgingsproducten.

Het bedrijf Munkholm is een Deens familiebedrijf dat al vele jaren een breed en duurzaam assortiment van handgemaakte zepen, bad en body producten heeft geproduceerd. Gelegen op een uurtje rijden van Kopenhagen, in het noorden van het Deense Zeeland, vinden we het bedrijfje in een klein industrieel gebouw aan de rand van de industriezone. Hier werkt Tina Munkholm samen met haar familie aan de productie van haar mooi assortiment verzorgingsproducten.

Als meisje van 11 jaar wou Tina Munkholm een lippenbalsem in de apotheek aankopen. De kostprijs was te hoog voor haar budget waardoor ze zelf op zoek ging naar het productieproces. Vele jaren later groeide haar passie uit tot een kleine privé-productie en vandaag de dag is haar familiebedrijf uitgegroeid tot een internationaal bedrijf.

Tina levert aan winkels in Skandinavische landen en voortaan vind je ook via Fairco/Faircare haar producten in België.

We ontmoeten Tina op een regenachtige dag in juni. Heel bescheiden vertelt ze over haar passie en haar zoektocht naar een evenwichtig productieproces voor haar verzorgingsproducten. Tranen in de ogen, wanneer ze praat over haar zorg voor onze natuur, en haar rationele overweging/beslissing die ze diende te nemen om toch een aantal beperkte chemische toevoegingen in het productieproces toe te laten.

Het is een evenwicht vinden tussen kiezen voor natuur en het overleven van het familiebedrijf.

Terwijl Tina een aantal producten voor ons uit het magazijn haalt, vertelt haar medewerkster dat Tina heel bescheiden blijft over haar kennis. Ze heeft echter al heel wat opleidingen genoten en is gekend om haar expertise.

 

Munkholm gebruikt alleen de beste natuurlijke en bij voorkeur biologische oliën in haar verzorgingsproducten. Door gebruik te maken van de natuurlijke ingrediënten, produceert Munkholm effectieve producten die u helpen om uw huid gezond te houden. Bovendien zijn de producten milieuvriendelijk en geweldig in het gebruik.

Munkholm is luxe voor lichaam en geest.

 

Voor deze natuurlijke zeep en huidverzorgingsproducten op basis van bio olijfolie kan je terecht in onze Faircare Webshop.

 

Terug naar Producenten.

 

Lees meer over het thuisland van onze producenten en de natuurlijke materialen waaruit zij hun producten vervaardigen.

    Fairco

   

     Contact

   Service

     Algemene voorwaarden 

 

      Partners & Winkels

 

  Informatie

   Informatiepagina's

   BLOG

   Events - Sfeerbeelden

Verzending

DHL

     

  • Facebook - Grey Circle
  • Pinterest - Grey Circle
  • Instagram
  • YouTube - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle

Follow Us

Ecologie

Milieu

     

© 2014 FAIRCO bv - Hollestraat 14, B-3051 Sint-Joris-Weert - BE 0568.978.343 - WEB Design by Move-On design - moveondesignbe@gmail.com