CONTACT US
+32 499 38 32 90 (10:00-18:00 on working days)
Visit our Fairco Shop in LEUVEN-Belgium, Diestsestraat 174
Natuurlijke spons met koord

Fer a Cheval Natuurlijke spons met koord

Terug naar overzicht

€ 9,50

(0)

Met een natuurlijke spons wordt wassen een moment van puur plezier en zachtheid. Aanbevolen voor mensen met huidproblemen, gevoelige of allergische huid.

Directe checkout

  • Op voorraad

Productomschrijving

Met een natuurlijke spons wordt wassen een moment van puur plezier en zachtheid, doordat de vezels driemaal meer water absorberen dan een eenvoudige synthetische spons. Hierdoor is de zeespons zowel zachter als hygiënischer, waardoor hij wordt aanbevolen voor mensen met huidproblemen, gevoelige of allergische huid.

De kwaliteit van de natuurlijke spons hangt af van zijn oorsprong. In de Middellandse Zee groeien sponzen langzaam in vrij koude en diepe wateren; hun vezels worden resistent en elastisch, waardoor hun houdbaarheid wordt verlengd. Daarentegen worden Caribische sponsen, die snel groeien in ondiep warm water, brozer.

De natuurlijke spons van Fer A Cheval met een diameter van ongeveer 11 cm wordt voor de kust van Tunesië geoogst onder vergunning en controle van het Tunesische ministerie van Landbouw en Visserij. Om een ​​intensieve oogst te voorkomen, is de visserij beperkt tot tweemaal per jaar, en tijdens deze worden miljoenen gameten in de zee gebracht om de ontwikkeling van nieuwe natuurlijke sponzen mogelijk te maken.  

De zeespons is daarom een ​​natuurproduct met respect voor zijn omgeving.

Reviews Schrijf je eigen review

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Schrijf je eigen review

    Fairco 5 / 5 - 6 Reviews @ Google review
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »