Originele, handgemaakte, artisanale producten uit Europa vind je bij Fairco!

Duurzaam leven, hoe het begon...


Sinds een aantal jaren heeft ons leven een andere wending genomen. De ontmoeting met artisanale producenten in ons Fairco project, de geëngageerde levensstijl van onze dochters (ecologisch, vegetarisch, veganistisch), mijn persoonlijk nieuw ingeslagen pad als Ontwikkelingsgerichte Coach, hebben ons leven verrijkt.

Van een doorsnee Vlaams gezin, dat zijn wekelijkse boodschappenmand in de gekende supermarkten met dé gekende brands, de tafel met rijkelijke Vlaams Bourgondische gerechten dekte, zijn we stilletjes aan een andere richting ingeslagen: puur, eenvoudig en eerlijk...

In deze blog willen we jou meenemen op onze reis, een zoektocht naar het pure van weleer, de aarde voelen en snuiven, diepe menselijke contacten en onze nieuw vergaarde kennis met jou delen over evenwichtige voeding, natuurlijke lichaamsverzorging, artisanale producten, eerlijke handel en duurzaamheid.

Ons verhaal willen we graag met jou delen. We nodigen je uit om je eigen ervaringen met ons te delen en op die manier van deze Blog een waardevolle reis- en levensgids te maken voor ieder die op zoek is naar een pure, eenvoudige en eerlijke levensstijl.

Welkom en dank voor je inbreng!

Niki & Johan

Fairco introduceert FAIRCARE

Voortaan vind je al onze verzorgingsproducten onder de nieuwe branding "FAIRCARE"

Bezoek onze Faircare website en ontdekt onze natuurlijke en biologische verzorgingsproducten!

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

    Fairco

   

     Contact

   Service

     Algemene voorwaarden 

 

      Partners & Winkels

 

  Informatie

   Informatiepagina's

   BLOG

   Events - Sfeerbeelden

Verzending

DHL

     

  • Facebook - Grey Circle
  • Pinterest - Grey Circle
  • Instagram
  • YouTube - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle

Follow Us

Ecologie

Milieu

     

© 2014 FAIRCO bv - Hollestraat 14, B-3051 Sint-Joris-Weert - BE 0568.978.343 - WEB Design by Move-On design - moveondesignbe@gmail.com