Originele, handgemaakte, artisanale producten uit Europa vind je bij Fairco!

Fairco meets natural people


In onze Fairco Shop staat de deur wagenwijd open om nieuwe bezoekers te verwelkomen. Het is er een komen en gaan van geïnteresseerden, kopers, vertellers en luisteraars. Elk met een eigen verhaal over hun invulling van duurzaam leven.

Het is hartverwarmend om elke dag weer opnieuw te merken hoeveel jongeren bewust op zoek gaan naar duurzame producten en natuurlijke verzorging; hoe 50 plussers beginnen te beseffen dat het anders kan.

Elke week word ik weer getroffen door het mooie verhaal van de één of andere bezoeker, klant, aan onze shop.

Zo was er een oudere dame die over de mooiste jaren in haar leven vertelde toen zij jaren terug in Canada als verpleegkundige "in the middle of nowhere" werkte. Ze vertelde mij hoe ze dicht bij de natuur leefden, een gat in het ijs sloegen om vis te vangen, enkel op jacht gingen om zich te voeden en de pelsen gebruikten om zich te kleden. Niets teveel, niets te weinig. Bij het binnenwandelen van onze Fairco shop kwamen haar herinneringen spontaan naar boven: "ik hou van alles wat natuurlijk is, het brengt mij terug naar die periode, de mooiste jaren van mijn leven..."

Een jonge vrouw vertelde mij dat ze in een Brusselse school les gaf, biologie en chemie, aan allochtonen. Binnen haar lessenpakket heeft ze ruimte gecreëerd om de leerlingen bewust te maken over duurzaam leven. Het moeilijke is om de theorie aan de praktijk te koppelen voor deze studenten. Onze Fairco shop vond zij een mooi voorbeeld hiervan. Of wij eventueel volgend schooljaar eens meer over ons project kunnen vertellen? Dat doen we graag!

Het vervult mij met een warm gevoel, telkens opnieuw. Mensen die bewust op zoek gaan naar en bewust werken aan een betere wereld.

Mooi vanbuiten en mooi vanbinnen!

Fairco introduceert FAIRCARE

Voortaan vind je al onze verzorgingsproducten onder de nieuwe branding "FAIRCARE"

Bezoek onze Faircare website en ontdekt onze natuurlijke en biologische verzorgingsproducten!

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

    Fairco

   

     Contact

   Service

     Algemene voorwaarden 

 

      Partners & Winkels

 

  Informatie

   Informatiepagina's

   BLOG

   Events - Sfeerbeelden

Verzending

DHL

     

  • Facebook - Grey Circle
  • Pinterest - Grey Circle
  • Instagram
  • YouTube - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle

Follow Us

Ecologie

Milieu

     

© 2014 FAIRCO bv - Hollestraat 14, B-3051 Sint-Joris-Weert - BE 0568.978.343 - WEB Design by Move-On design - moveondesignbe@gmail.com