Originele, handgemaakte, artisanale producten uit Europa vind je bij Fairco!

Fairco 1 jaar dankzij jullie!


Fairco; bedenkingen na 1 jaar Fairco Shop

Wij, Niki en Johan, begonnen ons Fairco avontuur 4 jaar geleden. We wilden artisanale producenten uit Europa steunen die producten met passie en liefde maken. Rechtstreeks met hen in contact komen, hun passie delen en naar onze klanten overbrengen, om zo een beetje bij te dragen aan een betere wereld.

“Fairco, a shop with a story” past echt wel bij ons. En over dat beetje weten we intussen dat “a little goes a long way”.

Vandaag na 1 jaar winkel, zijn we blij, fier en ontroerd.

BLIJ omdat een zaak starten niet zo evident is. Die boei hebben we achter ons. Nooit inboeten op je visie, altijd rechtlijnig als het moet en flexibel als het kan. Blij ook met onze winkel. Die straalt uit wat hij betekent. De uitrusting, de look & feel geven een rustig, aangenaam gevoel, vormen een mooi geheel dat aanspreekt. Alle credit hiervoor aan de kapitein van het schip, Niki.

Mensen komen graag even binnen, snuiven de sfeer op en beginnen soms spontaan te vertellen.

FIER ook, omdat we voelen dat dit echt kan lukken. Het is wel hard werken maar met de feedback van onze klanten worden we ruimschoots beloond. Dat de visie, die we met Fairco nastreven, en de sfeer in de winkel belangrijk zijn voor onze klanten doet ons elke dag opnieuw deugd. Fairco verkoopt veel meer dan alleen maar producten.

ONTROERD ook door onze klanten, die net zoals wij in meer of mindere mate onze visie delen én verantwoordelijk in de wereld staan. Niet alleen delen ze onze visie, maar passen ze die ook toe op hun eigen manier. Faircompanions noemen we jullie, “des compagnons de route” die elkaar steunen, elkaar bestuiven, op weg naar een faire en betere wereld.

Neen, Fairco is geen gewone winkel. Het is een plaats waar mensen graag een stopje maken. Een babbeltje slaan, hun zieleroersels delen, een met passie en liefde gemaakt product kopen, voor zichzelf of als kadootje. Maar vooral ook wat zuurstof opdoen voor de ziel, in hun streven naar een betere wereld.

Dank jullie wel allemaal, klanten en Fair-companions.

Johan (& Niki)

Fairco introduceert FAIRCARE

Voortaan vind je al onze verzorgingsproducten onder de nieuwe branding "FAIRCARE"

Bezoek onze Faircare website en ontdekt onze natuurlijke en biologische verzorgingsproducten!

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

    Fairco

   

     Contact

   Service

     Algemene voorwaarden 

 

      Partners & Winkels

 

  Informatie

   Informatiepagina's

   BLOG

   Events - Sfeerbeelden

Verzending

DHL

     

  • Facebook - Grey Circle
  • Pinterest - Grey Circle
  • Instagram
  • YouTube - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle

Follow Us

Ecologie

Milieu

     

© 2014 FAIRCO bv - Hollestraat 14, B-3051 Sint-Joris-Weert - BE 0568.978.343 - WEB Design by Move-On design - moveondesignbe@gmail.com